dinsdag 15 mei 2007

Yo! Zoals je ziet hebben we onze blog weer behoorlijk vernieuwd met onder andere zeer coole foto's van ons in actie. En groot nieuws: binnenkort zullen wij ook in een video te zien én te horen zijn! We gaan het nu al beroemde nummer Eén euro met een camera opnemen en zullen een poging doen dit op YouTube te zetten. Dus hou de blog goed in de gaten om op de hoogte te blijven.
Oh ja en voor degenen die onze nummers nu al uit hun hoofd kennen: jullie hebben misschien wel gezien dat de tekst van Eén euro uitgebreid is, waardoor het nummer nu nog beter is dan het al was.

En tenslotte nog één laatste nieuwtje: je kunt nu ook lid worden van onze nieuwsbrief. Stuur een email naar lordfranzen@gmail.com met als onderwerp Nieuwsbrief. Je zult dan minstens één keer per week de laatste nieuwtjes ontvangen, en ook zul je kunnen profiteren van vele extraatjes, bijvoorbeeld leuke wedstrijden waarmee je coole LordBisschopNatteAap pijzen kunt winnen. Wordt deze week nog lid en maak kans op een privé-optreden van LordBisschopNatteAap!

Nou bedankt voor al jullie lovende berichtjes, en blijf de blog in de gaten houden!

Lord Bisschop en NatteAap.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

jullie gaan vet scoren zeker weten.
Toffe wijffiesrappers! Wil meer van jullie .. go on chickies, keep on moving

Anoniem zei

Geweldig nieuws :D
mijn idool is toch echt Lord Franzen! Succes met de opnamen van de clip!

Anoniem zei

dikke porno hiero...........